5.6.07

Ο λεγόμενος και... "Πράσινος Συντονισμός"

Σε προηγούμενη ανακοίνωση, είχαμε αναφέρει το συντονιστικό συλλόγων που είχε καλέσει ο σύλλογος Επ. Υπολογιστών για την 1η Ιούνη στις 19:00.

Την απόφαση(;) του συλλόγου μας σας την είπαμε. Τι έγινε στο συντονιστικό μάθατε;

Μαζεύτηκαν, λοιπόν, άτομα από όλους τους συλλόγους που είχαν απόφαση αλλά και άτομα από τους άλλους, απλά σαν παρατηρητές.

Όλα καλά μέχρι εδώ.
Φαίνεται όμως πως οι συνάδελφοι της ΠΑΣΠ είχαν άλλη αντίληψη των πραγμάτων…

Ισχυρίστηκαν πως το συντονιστικό ήταν στην πραγματικότητα ένα συντονιστικό Διοικητικών Συμβουλίων (Δ.Σ.) και όχι συλλόγων!

Μάλιστα είπαν πως το κάλεσμα της Επ. Υπολογιστών ήταν στην πραγματικότητα ένα κάλεσμα προς τα υπόλοιπα Δ.Σ., τα οποία και θα ενημέρωναν και τους συλλόγους τους !!!
(Ειδικά αυτή η δήλωση σκιαγραφεί απόλυτα το πώς αντιλαμβάνεται η ΠΑΣΠ τους φοιτητικούς συλλόγους και τη λειτουργία τους…)

Για να μην μακρηγορούμε, τελικά το «συντονιστικό» αποφάσισε πως… δεν μπορεί να αποφασίσει τίποτα και όλοι κατέληξαν πως «πρέπει να γίνουν συνελεύσεις».

Φυσικά και πρέπει να γίνουν συνελεύσεις. Και μάλιστα καλούμε όλους τους φοιτητές να δυναμώσουν την Επιτροπή Αγώνα και μέσω και αυτής να παλέψουμε για την πραγματοποίηση τους. Γιατί από τα Δ.Σ. με τους συσχετισμούς που επικρατούν σε αυτά δεν έχουν να περιμένουν και πολλά.

Από την ΠΑΣΠ πάντως να μην περιμένουν τίποτα…

No comments: